Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €25,-

Bezorgd in Nederland en België

Beer met rozen

Wil jij iemand verassen met een speciaal geschenk? Je scoort punten met een onze beer met rozen. Bekijk hier ons romantisch assortiment.

Beer met rozen

Een beer met rozen is misschien wel het meest romantische, liefdevolle geschenk dat je iemand kunt geven. Het is niet makkelijk om een mooi cadeau te vinden voor iemand die je dierbaar is. Juist omdat die persoon zo speciaal voor je is wil je echt iets bijzonders kopen. Dan kunnen wij je een beer met rozen zeker aanraden.

Bij Cupido’s Choice staan de mooiste, leukste en meest lieve presentjes voor je klaar. Voor wie jij ook iets moois wilt kopen, wij hebben in huis wat jij zoekt. Zo kun jij laten zien hoeveel je om iemand geeft, op een unieke en mooie manier. Natuurlijk zijn er meerdere varianten van de beer met rozen beschikbaar.

beer met rozen

Een beer met rozen voor elke gelegenheid

Er zijn natuurlijk meerdere momenten waarop je iemand die je dierbaar is gewoon blij wilt maken met iets moois en iets liefs. Soms kan dit zomaar zijn, bijvoorbeeld omdat je iemand gewoon eens wilt bedanken of wilt laten zien dat hij of zij speciaal voor je is. In andere situaties valt er iets te vieren. Voor elke gelegenheid is er een mooie beer met rozen, zoals voor:

  • Valentijnsdag
  • Trouwdag
  • Kerstmis
  • Moederdag
  • Verjaardag

Ruime keuze aan mooie, romantische cadeautjes

Bij Cupido’s Choice kun je altijd een mooie beer met rozen kopen. Wij hebben meerdere leuke varianten voor je klaar staan. Je kunt niet alleen kiezen voor een rozen beer, maar ook voor knuffelberen en wollen beren. Er zijn beren met strik, maar ook beren met harten.

Gaat je voorkeur niet direct uit naar een beer? Dan zijn er nog tal van andere mooie, romantische cadeaus in ons online assortiment te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roos in een stolp, zoals ook bekend uit het mooie verhaal van Beauty and the Beast? Deze hebben zij zeker ook voor je klaarstaan. Uiteraard gaat het om een echte, longlife roos.

Een lieve beer met roos online bestellen

De knuffelbeer is toch wel het symbool van liefde en warmte. Uiteraard staat ook de roos voor de liefde. Als jij hét ultieme cadeau zoekt voor diegene waar jij zo van houdt, dan is de beer met roos absoluut een topper uit ons assortiment.

Bekijk alle mogelijkheden en vind jouw ideale exemplaar. Gevonden? Dan kun je deze beer met roos direct online bestellen tegen een vriendelijke prijs. Wij zorgen uiteraard voor een snelle verzending van je order. Bestel je vóór 21.00 uur, dan vindt de bezorging op de volgende werkdag plaats.

 

Elegante producten

Cupido heeft hoogstpersoonlijk zijn keuzes voor u op een rijtje gezet. Onze cadeaupakketten bevatten schattige goodies voor een romantische avond, verjaardag of andere feestdagen!

Snelle en gratis levering

Uw pakket zal binnen 24 uur geleverd worden. Gratis verzending binnen Nederland en België!

100% veilig

Wij begrijpen hoe belangrijk uw vertrouwen in ons is. Daarom bieden we u meerdere betaalmogelijkheden aan. Vertrouwt u het toch niet? Wij zijn ook altijd te vinden op bol.com! Klik daarvoor hier.

×