Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €25,-

Bezorgd in Nederland en België

Mail omtrent de levering van bestellingen voor Moederdag

Beste Klant,

Hierbij moeten we u mededelen dat er helaas vertraging is ontstaan in de levering van uw pakket. Dit spijt ons enorm!

Waarom is mijn order vertraagd?

De levering van onze producten is door de corona-pandemie enorm vertraagd en staat, buiten onze macht om, nog steeds vast bij de douane desondanks vele pogingen om dit proces te versnellen. Naar verwachting zou alles aan het begin van deze week bij ons aankomen. Dit is echter niet gebeurd. We hadden een heel team klaar staan voor dit weekend om alsnog alles bij u in huis te krijgen en zullen deze alsnog gebruiken om alle zendingen gelijk te versturen zodra we de spullen hebben. Wij hopen de levering morgen nog binnen te krijgen en dan gelijk alles naar u te versturen.

We hebben nog gewacht tot vandaag met het melden van deze vertraging, omdat we in de veronderstelling waren dat de levering nog zou komen.

Wat is de oplossing?

Wij begrijpen natuurlijk dat het aankomende zondag al Moederdag is en hebben naar een oplossing voor u gezocht. Daarbij komt natuurlijk wel dat u altijd het recht heeft om de bestelling kosteloos te annuleren als u geen gebruik wilt maken van onze oplossing.

 Onze oplossing is het volgende;

We hebben een document toegevoegd wat u alvast op Moederdag kunt geven aan uw geliefde of moeder. Dit is waardebon en een leuk gedicht met daarin de situatie uitgelegd. Wij zullen er dan vervolgens voor zorgen dat u het pakket gewoon begin volgende week bezorgd wordt met daarbij een extra verassing, omdat u langer heeft moeten wachten.

We zouden het waarderen als u even bericht terugstuurt met daarin uw naam vermeld!

Nogmaals onze excuses voor de situatie en we hopen dat u op deze manier toch nog een glimlach op het gezicht van uw moeder of geliefde kunt krijgen!

Met vriendelijke groet,

Het Cupido’s Choice Team

×