Over ons

Cupido’s Choice is er om een lach op het gezicht van uw dierbare of geliefde te brengen. Of het nou gaat om een verjaardag, Valentijn, of simpelweg om eens wat leuks te geven aan iemand die veel voor u betekent, ons team staat voor u klaar. Met een ruim assortiment aan unieke en liefdevolle producten garanderen wij dat u hét perfecte cadeau voor uw geliefde vindt.

Cupido’s Choice is de grootste rozen beren verkoper in Nederland, iets waar wij met trots en met toewijding aan hebben gewerkt om te realiseren. Wij streven ernaar om heel Nederland een stukje liefdevoller te maken en dichter bij elkaar te brengen. Het wordt vaak gezegd dat er niks leuker is dan een geliefde een cadeau te geven, en ons team is blij om te kunnen zeggen dat wij met ons assortiment een steeds groeiend aantal mensen blij kunnen maken. Daarom breiden wij ons assortiment ook steeds verder uit met unieke en liefdevolle producten.

Wij zullen er altijd naar blijven streven om kwaliteit te leveren en een betrouwbare en klantvriendelijke ervaring te garanderen. Uw bestelling zal daarom ook meteen de volgende dag geleverd worden als u voor 21:00 heeft besteld, en wij zullen er alles aan doen om u binnen 24 uur te helpen met al uw vragen en opmerkingen. Bij ons staat u als klant centraal, zoals het hoort.

B2B samenwerkingen & Influencers

Naast onze toewijding aan onze particuliere klanten zijn wij ook groeiend aanwezig in het business to business segment. Onze producten zijn daardoor nu ook in verschillende winkels door heel Nederland, België, en Duitsland te vinden. Zo hopen wij meer mensen te kunnen bereiken, en daardoor nog meer mensen een mooie lach op hun gezicht te bezorgen.

Bij Cupido’s Choice werken we ook samen met influencers die goed aansluiten op onze visie. We hopen steeds meer met influencers te kunnen gaan samenwerken en hen onderdeel uit te laten maken van het Cupido’s Choice merk.

×