Roos in stolp

Roos in stolp

Een roos in stolp is een bijzonders en uniek item aangezien je het niet elke dag ziet. Maar wat is een roos in stolp, wanneer geef je het cadeau en moet je het verzorgen zoals gewone rozen? Dit zijn enkele vragen die vaak gesteld worden. Wij geven hieronder graag antwoord op deze vragen.

Wat is een roos in stolp?

Misschien heb je al een idee hoe een roos in stolp eruit ziet, maar we omschrijven het nog even om een duidelijk beeld te vormen. Een roos in stolp bestaat uit een echte roos die bewerkt is voor een langere levensduur, oftewel een longlife roos. De roos wordt op een houten plateau geplaatst met enkele losse geconverseerde rozenblaadjes erbij, over de roos komt de glazen stolp die perfect aansluit op het plateau.

Om de kwaliteit van de roos in stolp te kunnen waarborgen wordt er uitsluitend gewerkt met rozen die met de hand zijn gesneden. Als de rozen de rijpheidsstadium hebben bereikt, worden de rozen behandeld waarbij de sappen worden vervangen door een mengsel van glycerine, water en kleurstof.

Roos in stolp

Aan wie geef je het cadeau?

Op de vraag aan wie je een roos in stolp geeft, is het antwoord heel persoonlijk. Voor een ieder verschilt dit, de een wil het geven om de liefde te vieren, gewaardeerd voelen zomaar om iemand te verrassen voor een speciale dag. Wie weet misschien koop je het wel gewoon voor jezelf, omdat je het mooi vindt. Je hebt geen speciale reden nodig om een roos in stolp te geven, want iedereen vindt het leuk om zomaar iets cadeau te krijgen.

Verzorging van de roos

Ondanks dat de roos in stolp uit een echte roos bestaat hoef je deze niet te voorzien van water en snijbloemenvoeding. Doordat de roos geconverseerd is hoef je het niet te verzorgen zoals je normaal zou doen met rozen. Ondanks dat de roos bewerkt is, kun je wel zorgen voor een langere levensbehoud. Door met de volgende punten rekening te houden. Zet de roos in stolp niet in direct zonlicht, maar op een plek met schaduw. Hierdoor zal de kleur van de bloem niet verbleken.

Je kunt af en toe gerust de glazen stolp eraf halen om de stolp af te stoffen met een stofdoek, maar plaatst na het afstoffen de stolp er wel weer gelijk op.

Vragen over een roos in stolp? Stel ze ons!
    Bestel nu een roos in stolp

    Ben je op zoek naar een liefdevol cadeau? Neem dan eens een kijkje bij Cupido’s Choice, zij beschikken over een ruim online assortiment vol met romantische cadeaus. Heb jij de roos in stolp of een ander mooi item gevonden? Bestel het met een paar klikken. Wij zorgen voor een snelle verzending van je order.

    Bestel je voor 21.00 uur dan kun je de volgende werkdag al iemand verrassen.

    You've just added this product to the cart:

    ×