Roze beer

Roze beer kopen

Wanneer je iemand graag wilt verrassen met een roze beer, dan vind je bij Cupido’s Choice geheid wat je zoekt. We beschikken over een groot assortiment van rozenberen tot aan romantische cadeaus, die je niet overal op de hoek van de straat tegenkomt. Dat is met een reden, want als jij je partner, vriendin, moeder of dochter iets bijzonders wilt geven dan wil je iets unieks.

Naast dat onze roze beren vrij speciaal zijn, is het een mooie bijkomstigheid dat ze een lange levensduur hebben. Doordat er gebruik is gemaakt van foam rozen gaat het jaren mee. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje in onze webshop en daar vind je genoeg ideeën.

Een roze beer is het perfecte cadeau

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau en kom je niet verder dan bijvoorbeeld een bos bloemen en een lekker luchtje? Misschien kunnen wij jou helpen. Wat vind je van een roze beer gemaakt van prachtige kunstmatige rozen? Het is niet alleen tijdloos en origineel, maar het brengt ook vreugde en waardering met zich mee.

Daarnaast is het uiterst geschikt voor verschillende gelegenheden. Geef het cadeau tijdens een babyshower, gender reveal party, verjaardag, feestdag of afscheid van een collega. Op welk moment je ook besluit om iemand te gaan verrassen met een roze beer het zal ongetwijfeld een glimlach op hen gezicht toveren.

roze beer

Cupido’s Choice heeft de meest unieke geschenken

In ons online assortiment bieden wij een scala aan producten om je partner of geliefde mee te verrassen.  Ga voor een roze beer in XXL formaat om te laten zien hoe speciaal diegene voor jou is of kies voor een rozen beer met hart om de liefde te vieren. Naast deze roze beren vind je bij ons nog meer prachtige cadeaus om iemand mee te verblijden, waaronder:

Bestel de roze beer direct online

Heb je op de valreep nog een bijzonder cadeau nodig? Bestel snel voor 21.00 en je hebt het de volgende werkdag al in huis. Als je online een roze beer bij ons koopt, dan ben je er zeker van dat al onze producten met zorg gemaakt en verpakt worden. Dat zie je!

Mocht je het moeilijk vinden om een keuze te maken of heb je vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat van Ma t/m Vr 09.00-17.00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Vragen over onze `roze beer? Stel ze ons!
    You've just added this product to the cart:

    ×