Rozen Teddybeer

Rozen teddybeer

Een rozen teddybeer gemaakt van luxueuze foam rozen is het ultieme cadeau om te geven aan je dierbaren. Het is blijvend, verrassend, uniek en leuk om te geven en krijgen. Bij Cupido’s Choice vind je een groot assortiment rozen teddyberen in verschillende kleuren en formaten. Kijk in onze webshop en laat je inspireren. Weet jij al met welke rozen teddybeer je jouw dierbare gaat verrassen?

Ben je van jezelf niet goed met woorden, maar wil je diegene wel graag laten weten hoe speciaal hij/zij voor jouw is. Dan kun je het ook zeggen met een mooi cadeau. Geef een rozen beer cadeau waaruit in één keer blijkt wat je voelt, zonder dat je hoeft te struikelen over je woorden.

Waarom een rozen teddybeer kopen?

We kunnen je enkele momenten geven waarop je een rozen teddybeer zou kunnen kopen zoals voor Valentijnsdag, verjaardag, Moederdag of Kerst. Maar er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn wanneer jij iemand eens in het zonnetje wilt zetten. Soms kan dit zomaar zijn, bijvoorbeeld omdat je iemand wilt bedanken of om iemand gewoon te verrassen en te verblijden met iets speciaals.

Cupido’s Choice heeft de beste cadeaus voor je klaarstaan, voor zomaar of voor die speciale gelegenheid.

Rozen teddybeer

Onze producten komen met goede garanties

In ons ruime assortiment met mooie, romantische cadeaus kun je altijd iets leuks vinden voor iedereen en elke gelegenheid. Wil je een rozen teddybeer bij ons bestellen, dan kun je rekenen op de beste voordelen, zoals:

  • Vriendelijke prijzen
  • Geld terug garantie
  • Gratis verzending vanaf 20 euro.
  • Betalen op veilige wijze, via een methode naar eigen keuze
  • Voor 21.00 besteld= de volgende werkdag in huis
  • Gegarandeerd een hoge kwaliteit

Groot aanbod aan speciale cadeaus

Gaat je voorkeur niet direct uit naar een rozen teddyberen? Dan zijn er nog tal van andere liefdevolle cadeaus in ons online assortiment te vinden waar jij speciaal persoon mee kunt verblijden. Voor een echt romantische avond hebben we een romantisch pakket samengesteld bestaande uit een rode of gouden roos met folie, hartenballonnen, hartjes kaarsen, bruisbal en rozenblaadjes. Alles om er een perfecte avond van te maken.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om het te laten verpakken in een luxe giftbox, wat het nog leuker maakt om te geven. Bestel een rozen teddybeer voordelig in ons online assortiment en wij zorgen voor een snelle verzending van je order.

Vragen over onze artikelen? Stel ze ons!
    You've just added this product to the cart:

    ×